2020-07-23 07:31:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Legyen őszinte magához, mert most különösen fontos, hogy tisztán lásson

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter és a Neptunusz fényszöge túlzásokra hajlamosítja. Ez minden területen megvalósulhat, de főként a költekezéssel kapcsolatban fogja vissza egy kicsit magát. A párkapcsolatában a féltékenység okozhat gondokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Legyen őszinte magához, mert most különösen fontos, hogy tisztán lásson. Ha a feladatait csak ímmel-ámmal végzi, az pillanatnyilag ugyan könnyebbséget jelenthet, hosszú távon azonban biztosan nem kifizetődő.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzi, hogy munkahelyén az irigyei szervezkedni kezdtek ön ellen. Ne zavartassa magát: rosszul teszi, ha hagyja, hogy mindez visszatartsa azoktól a lépésektől, amelyeknek a megtételét már régen eltervezte!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy kicsit megkeményítette ugyan a lelkét, ám ez még mindig nem elég ahhoz, hogy világosan lásson egy önnek fontos érzelmi ügyben. Azt hiszi, helyesen cselekedett, pedig nem biztos, hogy igaza volt...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold együttállása az Oroszlánban komoly sikereket jelez minden területen. Ha szingli, megismerkedhet valakivel, aki teljesen lenyűgözi nagystílű személyiségével. Remekül szót értenek, és még az érdeklődési körük is megegyezik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mesébe illő napnak ígérkezik ez a mai, olyan gördülékenyen alakul minden ügye. A szerelemben is nagyszerű dologra számíthat: ha egyedülálló, akkor ma egy sorsszerűnek tűnő találkozásban lehet része!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hacsak partnere nem rendelkezik gondolatolvasó képességekkel, nem tudhatja, hogy mi megy végbe most önben. Beszéljen vele, mondja el neki, min szeretne változtatni, öntsön tiszta vizet a pohárba!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szellemileg és fizikailag is nagyon jó formában van, most sikerre viheti a terveit. Figyeljen oda a felületesnek tűnő csevegésekre is, mert most értékes információk birtokába juthat, ha elég szemfüles.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Oroszlánban járó Nap és Hold remek hangulatot jelez. Egyébként is erőssége, hogy képes humorosan kezelni a nehézségeket is, de ma igazán sziporkázik, a munkatársak, barátok nem kis örömére!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy érdekes húzása nem biztos, hogy hosszú távon is előnyére válik, de hát úgysem tudja senki lebeszélni arról, amit egyszer a fejébe vett... Arra mindenesetre ügyeljen, nehogy egy barátsága is rámenjen a dologra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Jupiter és a Neptunusz fényszöge miatt felerősödik az intuíciója, és egy kényes helyzetből remekül kivágja magát a segítségével. Pontosan látja, kit milyen rejtett motivációk vezetnek, és ennek megfelelően reagál.


Halak: II. 19. - III. 20.

Fordulóponthoz érkezik a karrierjében. Vegye fontolóra a lehetőséget, amit már nem először kínálnak fel önnek, ám eddig mindig visszautasította! Nem biztos ugyanis, hogy helyesen tette – de talán még most sem késő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: